2d studio

Maatwerk in kabelassemblage en kabelbomen

Van Zanten Kabelservice is gespecialiseerd in het vervaardigen van kabelbomen en assemblages, met name in kleinere oplagen, desnoods vanaf een enkel exemplaar, op klantspecificatie. Voor de grotere oplagen hebben wij goede contacten in het verre oosten, zodat wij ook op die manier u kwalitatief goede op klantgespecificeerde kabelassemblages kunnen leveren.

Vakkundig
Wij produceren al jaren onze assemblages voor diverse takken van industrie en voor tientallen toepassingen zoals bekabelingen in weegopnemers, vleessnijmachines, lasrobots en militaire hulpstartkabels. Ook maken wij bekabelingen voor aangepaste auto’s voor gehandicapten en tilliften voor bijvoorbeeld verpleegtehuizen. Wij maken gebruik van hoogwaardige connectoren en andere onderdelen van gerenommeerde fabrikanten. Ons machinepark omvat diverse persen, speciale handtangen, knip en stripapparatuur, welke draadjes (ook in teflonisolatie) vanaf ca 30 awg kan knippen strippen en vertinnen.

Wij maken assemblages voor o.a.:
Laboratoria, sensors, deursloten, slijpmachines, wegmarkeringsverlichting, overwegbeveiligingen, medische toepassingen, ambulances, trapliften, treindeuren, pageturners voor gehandicapten, weegapparatuur, meteropnemers, vleessnijmachines, lasrobots, militaire hulpstartkabels, aangepaste auto’s voor gehandicapten en tilliften.